Asociatia United Hands Romania!

United Christmas 2015

imagine exemplu

United Christmas Party 2015

Colinde,bucurie,miros de portocale si scortisoara. De Craciun, toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorii si il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun,care nu uita, nici macar de copiii din centrele de plasament.

Nici o carte nu poate intrezarii emotia divina a Craciunului. Craciunul e sarbatorit diferit de la o tara la alta... dar esenta lui este aceeasi...si acea mica licarire de la care a inceput totul, a ramas in sufletele oamenilor, indiferent de religie, nationalitate sau varsta.

Pentru fiecare copil, Craciunul inseamna ceva diferit, magic si aparte.


Asa ca noi ingerii lor pazitori, voluntarii din Asociatia United Hands Romania impreuna cu Asociatia Aura Ion si militarii de la Black Sea Rotational Force, ne-am transformat in Mos Craciun pentru fiecare copil si le-am oferit o zi de neuitat la Baza Militara de la Mihail Kogalniceanu.

Baza militara, a rasunat de rasetele cristaline ale copiilor. Jocurile si voia buna le-a adus bucurie si multa distractie. Nu se mai saturau de joaca. La pranz au primit bunatati...ce bune mai erau...!!!!

Cu obrajii imbujorati, cu imbratisari si chicoteli, copii fericiti si pitici carora le explodeaza inima de bucurie, au descoperit ca mosul cel rosu de la polul indepartat le-a ascultat dorinta. S-au apropiat cu sfiala de acest mos simpatic cu barba alba si zambet blajin de bunic, de falnicul brad, impodobit cu globulete deosebite, ghirlande cu fundite, pentru a primi cadourile.


Deschiderea cadourilor a bucurat fiecare copil, astfel incat intreaga Baza, se umple iar de veselie si buna dispozitie. Si timpul sta iar in loc intr-o magie, care aduce fericire o intreaga zi!! Sufletul si inima de copil pastreaza frumusetea unei povesti careia ii poti da viata in fiecare an in perioada sarbatorilor. O ploaie de stele sa va aduca lumina,si sa straluceasca in viata voastra si a celor dragi!!! De Craciun toate visele pot deveni realitate....

Multumim tuturor sponsorilor si ‪#‎oamenilorfrumosi‬ pentru ca au facut aceasta minunata zi posibila copiilor din centrele Ovidiu, CPCRU, Delfinu, Micul Rotterdam, Antonio, Fair Play, Nithingales, Don Bosco, Project Romanian Rescue, Casa Giulia si Centrul de zi Agigea. .

Echipa

Administrator in Asociatia United Hands Romania
Fondatorul Asociatiei United Hands Romania
Voluntar al Asociatiei United Hands Romania