Asociatia United Hands Romania!

Vino in echipa noastra

Vino in Asociatia United Hands Romania.

Daca iti place sa-i ajuti pe cei din jur, esti o fire sociabila, activa, flexibila, responsabila si vrei sa incurajezi si alti tineri sa se implice in activitati de voluntariat, atunci te asteptam in echipa United Hands!
Ce trebuie sa stii?


Ca vei beneficia de experiente unice, alaturi de o echipa entuziasta, iti vei dezvolta abilitatile de lucru in echipa, organizationale si de comunicare. Activitatea de voluntariat nu este remunerata, insa are foarte multe satisfactii personale si morale. Iti putem pune la dispozitie toate cunostintele noastre, daca ceea ce facem te ajuta pe tine sa te dezvolti personal si profesional! Iti putem acorda un certificat/ diploma de voluntariat care sa ateste experienta ta alaturi de noi..

De ce să fii alaturi de noi?


Because regardless of their work, you will feel useful in your free time;

- Pentru ca ceea ce vei face te va ajuta sa contribui la rezolvarea problemelor sociale grave ale actualei societati;;
- Pentru ca vei deveni mai responsabil fata de tine si fata de cei din jurul tau;
- Pentru ca indiferent de domeniul in care lucrezi, te vei simti util in timpul tau liber;
- Pentru ca iti vei face noi prieteni si cunostinte;
- Pentru ca vei deveni un cetatean activ si implicat in comunitatea din care faci parte;
- Pentru ca vei invata lucruri noi si vei capata experienta in domeniul voluntariatului;
- Pentru ca poti testa o viitoare carierei si iti vei face contacte folositoare in viitor;
- Pentru ca puteti fi un exemplu pozitiv pentru copiii vostri si veti aduce un mare plus educatiei lor;
- Daca esti angajat, te vei implica într-o activitate care te va scoate din rutina zilnica.

Ce vei face alaturi de noi? .


- Vei sprijini asociatia in toate actiunile sale sociale prin implicare in organizarea evenimentelor;
- Vei consilia si informa publicul tinta in diferite actiuni: spre exemplu campania „Donator de zâmbete”, organizata in parteneriat cu voluntarii Clubului Isis Constanta, le-a acordat micutilor de la sate, o copilărie mai fericită.

Echipa s-a deplasat în localităţile defavorizate din judeţul Constanţa pentru a împărţi hăinuţe, cărţi, jucării şi alimente copiilor şi familiilor lor. Voluntarii au participat la sesiuni de informare asupra starii de sanatate a acestor familii, consiliere privind planningul familial şi contracepţia, au fost asigurate controale şi tratamente medicale gratuite;

Vei pregăti și distribui pachete beneficiarilor organizației (copii, bătrâni, familii cu venituri mici sau foarte numeroase, persoane cu dizabilități), la diverse evenimente anuale (sarbatori, 1 Iunie, 4 Iulie – Ziua Americii, Halloween, etc.);
Te vei implica si vei participa la cursuri de prim-ajutor destinate personalului din centrele de plasament din judetul Constanta, acordate de militarii americani de la Black Sea Rotational Force de la Mihail Kogalniceanu; Vei participa in campanii de promovare si marketing (vei aduce in atentia institutiilor si companiilor competente obiectivele, proiectele și campaniile asociatiei, pentru a obține sprijinul acestora în realizarea lor).

Ce sa faci pentru a veni in echipa noastra?.

Daca te-am convins si vrei sa ne cunosti, trimite-ne un e-mail pe adresa: unitedhandsromania@gmail.com , insotit de o descriere personala si o scrisoare de motivare, in care ne spui de ce iti doresti sa faci parte din echipa United Hands. .

Echipa

Administrator in Asociatia United Hands Romania
Fondatorul Asociatiei United Hands Romania
Voluntar al Asociatiei United Hands Romania