Campania Umanitara " Oamenii Invizibili "

Campanie Umanitara

Campania Umanitara " Oamenii Invizibili ".

Dorim să livrăm o masă caldă, alcătuită dintr-un meniu (supă, felul doi, ceai) oamenilor străzii de la noi din oraș. Orice cantitate este bine venită.
Ca vei beneficia de experiente unice, alaturi de o echipa entuziasta, iti vei dezvolta abilitatile de lucru in echipa, organizationale si de comunicare.


În această perioadă specială a anului, Asociația ”Aura Ion ” și Asociația United Hands România și-au unit forțele și resursele pentru a desfășura două campanii umanitare cu scopul de a aduce tuturor o mică parte din magia Crăciunului. Unul dintre proiectele comune pentru Constanța se intitulează ”Oameni Invizibili”, vizând oamenii străzii din Constanța cărora le va prinde bine o masă caldă, și nu numai, în această perioadă rece a anului.

Pentru ca această campanie să aibă loc, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Dorim să livrăm o masă caldă, alcătuită dintr-un meniu (supă, felul doi, ceai) oamenilor străzii de la noi din oraș, cu mențiunea că orice cantitate este bine venită. Voluntarii noștrii vor livra aceste produse beneficiarilor în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2016, în una din zilele de weekend.

Recuperarea, reabilitarea si reintegrarea oamenilor strazii.


De asemenea îi mai putem ajuta cu;

- Saci de dormit;
- Haine groase;
- Medicamente;
- Pentru a face donații în produse ne puteți contacta la:;
- Adresa de e-mail: dana.buda@auraion.ro;
- Persoană de contact - Dana Buda;
- Telefon: 0762.304.627;
- Donațiile în bani se pot face în contul de la Banca;
- Donațiile în bani pentru București se pot face în contul de la Banca Transilvania, cu mențiunea ”Oameni Invizibili” : RO05BTRLRONCRT0298218501;
- www.auraion.co.uk;
- Donațiile în bani pentru Constanța se pot face în contul de la ProCredit Bank, Sucursala, Constanța, cu mențiunea ”Oameni Invizibili” : RO38MIRO-0000-50645967-0001;
- www.unitedhands.ro

Ce vei face alaturi de noi? .


- Vei sprijini asociatia in toate actiunile sale sociale prin implicare in organizarea evenimentelor;
- Vei consilia si informa publicul tinta in diferite actiuni: spre exemplu campania „Donator de zâmbete”, organizata in parteneriat cu voluntarii Clubului Isis Constanta, le-a acordat micutilor de la sate, o copilărie mai fericită.

Echipa s-a deplasat în localităţile defavorizate din judeţul Constanţa pentru a împărţi hăinuţe, cărţi, jucării şi alimente copiilor şi familiilor lor. Voluntarii au participat la sesiuni de informare asupra starii de sanatate a acestor familii, consiliere privind planningul familial şi contracepţia, au fost asigurate controale şi tratamente medicale gratuite;

Vei pregăti și distribui pachete beneficiarilor organizației (copii, bătrâni, familii cu venituri mici sau foarte numeroase, persoane cu dizabilități), la diverse evenimente anuale (sarbatori, 1 Iunie, 4 Iulie – Ziua Americii, Halloween, etc.);
Te vei implica si vei participa la cursuri de prim-ajutor destinate personalului din centrele de plasament din judetul Constanta, acordate de militarii americani de la Black Sea Rotational Force de la Mihail Kogalniceanu; Vei participa in campanii de promovare si marketing (vei aduce in atentia institutiilor si companiilor competente obiectivele, proiectele și campaniile asociatiei, pentru a obține sprijinul acestora în realizarea lor).

Ce sa faci pentru a veni in echipa noastra?.

Daca te-am convins si vrei sa ne cunosti, trimite-ne un e-mail pe adresa: unitedhandsromania@gmail.com , insotit de o descriere personala si o scrisoare de motivare, in care ne spui de ce iti doresti sa faci parte din echipa United Hands. .

Echipa

Administrator in Asociatia United Hands Romania
Fondatorul Asociatiei United Hands Romania
Voluntar al Asociatiei United Hands Romania