Campania Umanitara!

Fall Festival 2015

Fall Festival Costume Party 2015.

Jocuri de echipă, face-painting, cadouri şi multă distracţie! Festivalul de costume în acest an oferă posibilitatea copiilor aparţinând centrelor de plasament, dar şi unor fundaţii şi organizaţii non-profit din judeţul Constanţa să uite de şcoală sau de probleme şi să se transforme în prinţii şi prinţesele din poveştile care mereu au un final fericit.

Este sfarsit de octombrie. Soarele mangaie pamantul amortit. Razele lui sunt din ce in ce mai palide. Marea de verdeata se ingalbeneste. Peste coroanele de foc ale copacilor, adie vantul tomnatic, scuturand frunzele multicolore oferind pamantului un covor pufos

Copilaria este lumea mirifica din care lipseste tristetea. Aici, copiilor li se citeste mereu pe fete veselia, iar grijile ii ocolesc cu incapatanare. In acest taram al fanteziei, buzele lor stiu doar sa rada, iar sufletele lor zboara precum fluturii suavi in lumina calduta a soarelui de toamna. Inocenta cu care copiii isi traiesc copilaria este asemenea gingasiei prin care florile gusta din splendoarea vietii..


Jocul si joaca sunt caracteristice copilariei, ele ii dau farmec, reprezentand o modalitate prin care copii pot descoperi lumea inconjuratoare si totodata minunatele clipe de fericire pe care aceasta varsta le poate oferi.
Au fost angrenati in jocurile lor si , militarii, fiind considerati niste parteneri speciali de joaca. Ei sunt apreciati pentru faptele lor, si nu vor fi uitati niciodata.


Meniul a fost preparat cu mare gingasie, si a fost savurat pana la ultima firimitura. Vaaaai ce bun si ce delicios a fost totul!!! Surpriza cea mult asteptata, deschiderea cadourilor. Le plac cadourile, le place foarte mult sa le deschida, fiind deosebit de incantati de ceea ce au primit. Copiii sunt ca florile gingase,la fiecare petala cazuta, mai cresc inca un an.

Sufletul evenimentului a fost prezentarea costumelor, unde au luat parte, bucuria pura, veselia, culorile si magia muzicii. In numele asociatiei, va adresez sincerele noastre multumiri, pentru grija pe care ati aratat-o fata de acesti frumosi copii, care ne-au incantat cu inocenta si veselia lor si pentru participarea dumneavoastra, la organizarea evenimentului: Fall Festival Costumes Party 2015. Impreuna am reusit, prin actiunile intreprinse, sa fim mai aproape de sufletul acestor minunati copii, in aceste momente in care au nevoie de mangaiere si liniste sufleteasca. .

Echipa

Administrator in Asociatia United Hands Romania
Fondatorul Asociatiei United Hands Romania
Voluntar al Asociatiei United Hands Romania