Asociatia United Hands Romania!

Everyday Heroes Like You 2015

Miss Arizona, ingerul pazitor al copiilor de la Centrul de Plasament „Antonio”.

Surprize, jocuri si multe cadouri. De toate acestea au avut parte vineri, 19 iunie 2015, incepand cu ora 14.30, copiii Centrului de Plasament Antonio din Constanta.

Ingerul pazitor al copiilor este Erika Lane Frantzve (Miss Arizona), care le-a indeplinit celor mici o lista de dorinte, intocmita cu multa grija de fiecare dintre ei, in urma cu cateva luni.


Mesagerii binelui vin de la mii de kilometri departare pentru a le darui copiilor o bucurie. Si-au trimis ajutoarele – voluntarii Asociatiei United Hands Romania, alaturi de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogalniceanu, pentru a imparti cadouri, zambete si multa distractie. .

Fosta sportiva de performanta, prezentator TV, fashion model si antreprenor, Erika Lane Frantzve promoveaza de cativa ani modelul „eroilor de zi cu zi“ in tarile in care calatoreste, iar ajutoarele sale de nadejde sunt militarii americani, care doresc sa se implice in comunitatile tarilor gazda, de fiecare data cand au aceasta posibilitate.


Organizatia „Every Day Heroes Like You” prin Erika Lane Frantzve a adus in urma cu trei ani putina bucurie in ochii copiilor bolnavi de cancer, internati in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Voluntarii organizatiei, alaturi de cei ai Asociatiei United Hands Romania, i-au inveselit pe copiii internati în spital cu activitati educative si distractive, iar vestiarele lor au fost umplute cu multe cadouri.

In Romania proiectul “The Romanian Angels” a luat nastere in 2012, cand Erika a vizitat Centrul de Plasament Antonio din Constanta, cu sprijinul Asociatiei United Hands Romania. Tot atunci, la initiativa organizatiei “Every Day Heroes Like You”, a luat nastere LISTA DE DORINTE, proiectul de suflet al Erikai. In ultimii 2 ani, mai multe familii din America s-au oferit sa le îndeplineasca copiilor de la Centrul de Plasament Antonio mai multe dorinte..


Cei mici au trimis scrisorile cu dorinte, iar anul acesta, in 9 iunie, un transport umanitar a ajuns in Romania, cu toate cadourile pe care cei 70 de copii ai Centrului de Plasament Antonio si le-au dorit: „Este o binecuvantare sa colaborez cu Asociatia United Hands Romania pentru acest proiect, in fiecare an. Renee Crossman si echipa ei sunt adevaratii eroi in tot ceea ce se intampla si se asigura de fiecare data ca toate cadourile sunt distribuite potrivit listei si dorintei fiecarui copil. Suntem de asemenea recunoscatori pentru suportul continuu oferit de comunitatea locala. In fiecare an ma emotionez cand ii vad pe copii cum desfac aceste cadouri.

Respect fiecare sponsor si ma rog ca sufletele tuturor oamenilor de bine sa schimbe macar putin vietile acestor mici ingerași din Romania, de la Centrul de Plasament Antonio”, declara Erika Frantzve – Miss Arizona USA. .

Evenimentul din acest an este organizat in parteneriat cu militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogalniceanu si cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.

In ultimii 14 ani, Asociatia United Hands Romania s-a evidentiat in randul organizatiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar si asistenta sociala in mediul rural, dar si de a veni in ajutorul copiilor mai putin favorizati, apartinand centrelor de plasament din judetul Constanta. In prezent, reprezentantii asociatiei coordoneaza activitatile a 12 centre din oras si din imprejurimi, care au fost incluse in programe, alaturi de voluntari.

Parteneri ai proiectului sunt Black Sea Rotational Force, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. .

Echipa

Administrator in Asociatia United Hands Romania
Fondatorul Asociatiei United Hands Romania
Voluntar al Asociatiei United Hands Romania