Website Asociatia United Hands Romania

About UsUnited Hands Romania

Tim si Renee Crossman sunt membrii fondatori ai Asociatiei United Hands in Romania. Familia Crossman a locuit in ultimii 30 de ani, in mai multe tari: India, Pakistan, Turcia si mai apoi in Romania. In ultimii 14 ani au trait in Romania, condusi de motivatia puternica de a ajunge la cei care au nevoie de un sprijin de orice fel. Astfel, au infiintat o organizatie non-profit, care i-a ajutat sa-si implineasca obiectivele. Ulterior organizatia a luat numele de: Asociatia United Hands Romania.
Tim si Renee Crossman, alaturi de voluntarii care au participat in multe dintre proiectele lor umanitare, nu sunt salariati. Voluntarii isi gasesc propriile satisfactii morale si financiare, prin faptul ca reusesc sa ajunga la inimile oamenilor si sa schimbe destine, pentru o viata mai buna.

Familia Crossman are 6 copii si 5 nepoti. Baiatul lor cel mare, Gabriel este casatorit si locuieste in Germania. Fiica mijlocie realizeaza in prezent proiecte crestine in tarile africane, iar restul copiilor au studiat si au lucrat cu Asociatia United Hands din Constanta, cat timp au locuit cu totii, in Romania. Toti copiii i-au ajutat pe Tim si Renee timp de peste 25 de ani in eforturile lor crestin-umanitare, dezvoltate prin proiecte derulate in Asia si in prezent, in Europa. In 2014 din diverse motive, Renee si Tim s-au intors sa locuiasca in SUA, insa proiectele din Romania vor continua dupa programul obisnuit. Renee va continua sa stranga sponsorizari in SUA, iar activitatea asociatiei urmand sa fie continuata de Mihaela Buzila, noul Manager, alaturi de echipa minunata formata din cei 30 de voluntari..

Misiunea Asociatiei United Hands Romania este:

- Sa imbunatateasca calitatea vietii pentru cei aflati in suferinta sau se afla in diverse situatii de risc (cazuri sociale, persoane cu grave probleme de sanatate).
- Sa investeasca in educatia si dezvoltarea copiilor din centrele de plasament si din familii defavorizate – prin oferirea de haine, vizite medicale gratuite, materiale educationale, atat pentru copii cat si pentru parinti.
- Sa sustina personalul specializat in educarea copiilor din centrele de plasament prin: cursuri de prim ajutor, cursuri de dezvoltare personala si leadership, cursuri de limba engleza;

Asociatia Hands United Romania sprijina toate persoanele care au nevoie de ajutor, indiferent de rasa, religie, nationalitate sau pozitie sociala. United Hands colaboreaza cu persoane si organizatii din toate mediile culturale si etnice, avand ca scop sa aduca alinare si speranta celor care au nevoie.

Archive Blog

Help after Holidays.

Harsh fate families need our help all year, not just holidays. [...]

"Promised Land" in Constanta.

For 15 years, bringing smiles and hope to the "Promised Land" in Constanta [...]

Everyday Heroes Like You 2015.

"Wish list" for children fulfilled ANTONIO Placement Center in Constanta [...]

Ferenim ad minim eniam quiset nostrum exercitatione.

Incididunt ut labore et dolore magna aliquaten [...]