Asociatia United Hands Romania!

1 Iunie - Daruieste Zambete 2015 !

Zambete dulci de 1 IUNIE pentru copiii centrelor de plasament din Constanta.

300 de copii si tineri ai centrelor de plasament, ai unor fundatii si organizatii non-profit din judetul Constanta, au petrecut o zi de vis in Eforie Nord, oferita de Asociatia United Hands Romania si Complex Hotelier Club Dunarea, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Filiala de Cruce Rosie Constanta si Subfiliala de Cruce Rosie Navodari, alaturi de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogalniceanu.


Copiii, apartinand centrelor de plasament “Micul Rotterdam”, “A.Z.N.C.S.”, “ORIZONT”, “CSC CRISTINA”, “CPCRU”, “OVIDIU”, “ANTONIO”, “DELFINUL”, “FAIR PLAY”, “GIOVANNI BOSCO”, “U.D.T.T.M.R”, “CASA GIULIA”, “PROJECT ROMANIAN RESCUE”, “NIGHTINGALES CHILDREN’S PROJECT” au petrecut sambata, 30 mai, pe plaja din Eforie Nord o zi plina de zambete si surprize, alaturi de voluntari. .


Dupa pranz, jocurile si distractia s-au mutat de pe plaja, la Complex Hotelier Club Dunarea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale i-a intampinat pe cei mici cu un cooking show special, in care indemanarea si spiritul de observatie i-a transformat pe cei mici in ajutoare de CHEF.

Dupa pranz toti copiii au fost invitati la spectacol! Artistii surpriza ai evenimentului i-au incantat pe oaspeti cu piesele pop-dance ale Denisei Lucan, latino ale lui Lucian Colareza si rock ale lui Alex Florea.

Toti copiii au cantat alaturi de ei, iar spectacolul a fost completat de 12 tineri talentati ai X’S Dance din Constanta, de Ana Maria Cirnu (AMERIA), Daria Peltea si Iulian Bratu care au incheiat petrecerea cu ritmuri tonice, de vara.

In ultimii 14 ani, Asociatia United Hands Romania s-a evidentiat in randul organizatiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar si asistenta sociala in mediul rural, dar si de a veni in ajutorul copiilor mai putin favorizati, apartinand centrelor de plasament din judetul Constanta.

In prezent, reprezentantii asociatiei coordoneaza activitatile a 12 centre din oras si din imprejurimi, care au fost incluse in programe, alaturi de voluntari.

.